U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden bij de praktijk.

U kunt een voorkeur voor een tandarts aangeven; alle behandelingen worden zoveel mogelijk door dezelfde tandarts uitgevoerd.

Een nieuwe tandarts en een eerste bezoek is misschien spannend voor u. Het is prettig als u weet hoe alles gaat verlopen:

– Na het invullen van onderstaand formulier wordt u zsm door ons gebeld om een afspraak voor uw eerste bezoek bij ons te maken.
Pas na dit eerste bezoek bent u daadwerkelijk in de praktijk ingeschreven.

– U krijgt voor het eerste bezoek een “welkomst pakket” thuis gestuurd met daarin een uitgebreid inschrijfformulier (met een tandheelkundige en medische vragenlijst), een praktijkfolder en een brief. Neem dit van te voren goed door.

– Bij het eerste bezoek bekijken wij uw oude gegevens, uw gehele mond, tandvlees en gebit. Indien nodig, dan worden er een aantal röntgenfoto’s gemaakt en een plan opgesteld.
Wij verzoeken u bij het eerste bezoek 15 minuten vóór deze afspraak aanwezig te zijn.

– Op onze website staan onze praktijkregels, die voor iedereen van toepassing zijn. Wij gaan ervan uit dat u kennis heeft genomen van onze praktijkregels als u zich heeft ingeschreven.

NB: in de praktijk spreken wij Nederlands en Engels. Wij vinden goede communicatie essentieel om u goed te kunnen behandelen. Wij willen teleurstellingen voorkomen: Als u deze talen niet spreekt, dan kunt u zich alleen inschrijven als u elk bezoek een tolk meeneemt.