Nieuws

CORONA maatregelen in de praktijk

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling.

U bent in de praktijk welkom indien u de volgende vragen met NEE kunt beantwoorden:

-Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur een of meerdere van de volgende symptomen die passen bij Corona: verkoudheidsklachten ( zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging en koorts (meer dan 38 graden), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakvermogen?
-Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
-Heeft u nu Corona of bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?
-Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona een heeft u in de afgelopen 2 weken contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
-Bent u in thuisisolatie (verplicht quarantaine) vanwege direct contact met iemand waarbij het coronavirus is vast gesteld?

Extra voorzorgsmaatregelen tijdens uw afspraak:
- Wij geven geen handen bij binnenkomst

...
Lees verder

In liefdevolle herinnering

In memoriam: Tandarts J.W.B. te Hoopen

Op 21 mei 2021 is onze geliefde oud-collega Bob ten Hoopen op 72 jarige leeftijd overleden. Bob was van 1974 tot 2008 mede-oprichter en eigenaar van de praktijk. Een bijzondere persoonlijkheid, een betrokken collega en vriend met altijd een luisterend oor. Menig patiënt heeft hij van zijn tandartsangst afgeholpen en zijn naam wordt nog steeds door vele patiënten genoemd!. Ook na zijn pensioen in 2008 is hij altijd betrokken gebleven met de praktijk.

Onuitwisbaar zijn de herinneringen en mooie verhalen! Wij zullen hem enorm missen.

...
Lees verder

“een gezond gebit is kinderspel”

Voorkomen is beter dan genezen is ons motto!

Daarom vinden wij preventie essentieel en streven wij ernaar dat alle kinderen door onze preventie assistentes worden gezien voor: poetsadviezen, adviezen in het eet- en drinkpatroon; plak en tandsteen verwijderen; extra fluoride; beschermlaagjes in groefjes.

Doe mee met ons "GEWOON GAAF" project!

Tot 18 jaar is het bezoek van uw kind aan tandarts of preventie assistente "gratis" (wordt volledig vergoed door uw verzekering)

...
Lees verder