Nieuws

In liefdevolle herinnering

In memoriam: Tandarts J.W.B. te Hoopen

Op 21 mei 2021 is onze geliefde oud-collega Bob ten Hoopen op 72 jarige leeftijd overleden. Bob was van 1974 tot 2008 mede-oprichter en eigenaar van de praktijk. Een bijzondere persoonlijkheid, een betrokken collega en vriend met altijd een luisterend oor. Menig patiënt heeft hij van zijn tandartsangst afgeholpen en zijn naam wordt nog steeds door vele patiënten genoemd!. Ook na zijn pensioen in 2008 is hij altijd betrokken gebleven met de praktijk.

Onuitwisbaar zijn de herinneringen en mooie verhalen! Wij zullen hem enorm missen.

...
Lees verder

“een gezond gebit is kinderspel”

Voorkomen is beter dan genezen is ons motto!

Daarom vinden wij preventie essentieel en streven wij ernaar dat alle kinderen door onze preventie assistentes worden gezien voor: poetsadviezen, adviezen in het eet- en drinkpatroon; plak en tandsteen verwijderen; extra fluoride; beschermlaagjes in groefjes.

Doe mee met ons "GEWOON GAAF" project!

Tot 18 jaar is het bezoek van uw kind aan tandarts of preventie assistente "gratis" (wordt volledig vergoed door uw verzekering)

...
Lees verder

Digitale afdruk

De visie van onze praktijk is innovatie en moderne tandheelkunde. Een nieuwe innovatie in de tandheelkunde is de steeds bredere inzet van een digitale scanner en 3D printmodellen.

Sinds kort hebben wij een digitale scanner in de praktijk. Deze scanner maakt een 3D beeld en zal de traditionele afdruk vervangen. Wij gebruiken de scanner voor kronen, bruggen, implantaten, beugels, invisalign (onzichtbare beugels)

...
Lees verder