Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Tandartsengroepspraktijk Heemskerk (TGPH) bestaat uit een vakkundig gevarieerd team. Tandartsen, mondhygiënistes, (preventie) assistenten werken nauw met elkaar samen. Allen behandelen u professioneel met de beste zorg.

Een aantal tandartsen beheersen naast de algemene praktijk ook een specialisme of aandachtsgebied zoals beugels, cosmetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen en uitgebreid gebitsherstel.

ONZE MISSIE: Jouw glimlach is je visitekaartje, dus zorg er goed voor!

Een mooie glimlach is nodig voor een positieve levensinstelling. Een gezonde mond levert een positieve bijdrage aan een gezond lichaam.

Hiervoor bieden wij onze patiënten met zorg en aandacht moderne, hoogwaardige tandheelkunde binnen een zeer goed georganiseerd praktijk.

Wij verwachten van u een positieve instelling en bijdrage om uw mondgezondheid in optimale conditie te brengen en te houden.

ONZE VISIE:  samenwerken aan een slimmere, kwalitatievere, en persoonlijke zorg.

Al sinds 1974 biedt TGPH de best mogelijke tandheelkundige behandeling en mondzorg. Dankzij onze werkwijze hebben we het jarenlange vertrouwen van onze vele patiënten.

Anno 2020 is taakdelegatie, samenwerken en innovatie niet meer weg te denken in de tandheelkunde. TGPH blijft continue bezig met innovatie in behandeltechnieken en apparatuur. Onze doelstelling is om een gestroomlijnde, succesvolle tandheelkundige praktijk te zijn.

Door actieve nascholing en onderlinge samenwerking proberen we onze resultaten van de behandelingen continue te verbeteren en te werken aan uw goede stabiele, duurzame mondgezondheid.

Elke patiënt is uniek. U dus ook en zo willen wij u dan ook behandelen. U merkt dat aan onze maatwerk behandelingen en de aandacht voor uw persoonlijke situatie en wensen. Hostmanship is méér dan klantvriendelijk, service en klantgerichtheid. Wij willen u het gevoel geven dat u welkom bent en gewaardeerd wordt.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN:

Wij ondersteunen een aantal goede doelen, zoals het Beterboek van het rode kruis Ziekenhuis en doneren oud tandengoud aan de stichting A Sister’s hope voor borstkanker onderzoek.

Tevens zijn wij een erkend stage adres voor de opleidingen tandartsassistente en mondhygiëniste.

IMG_7737

VRAGEN? TEVREDEN? OF JUIST NIET?

De tevredenheid van onze patiënten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij horen graag of u tevreden of ontevreden bent over onze praktijk en de dienstverlening. Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze praktijk en de dienstverlening. Wat kunt u doen?

  1. Blijf er niet mee zitten maar bespreek het met ons! Dan proberen we er samen uit te komen. U kunt het beste een afspraak via de receptie maken. Tevens hebben wij in de wachtkamer verbeter suggestiekaartjes, die u kunt invullen.
  2. U kunt ook kijken op www.allesoverhetgebit.nl of uw vraag daar beantwoord kan worden.
  3. Komen we er samen echt niet uit, dan kunnen we gebruik maken van de klachtenservice van de KNMT. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan bemiddelen.
  4. Komt u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uit, dan kunt u voor 75 euro een beroep doen op de geschillen instantie Mondzorg.